ERDEMİR'DEN İŞE ALIM AÇIKLAMASI

ERDEMİR'DEN İŞE ALIM AÇIKLAMASI

Erdemir sınav hakkı kazananlarının % 70`inin Ereğli , Zonguldak ve ilçelerinden olduğunu açıkladı.


 

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ihtiyaçları çerçevesinde gerçekleştirdiği yeni işe alım sürecindeki  genel yetenek ve teknik bilgi sınavları tamamlandı.

Başvuruları 25 Nisan 2023’de başlayıp 5 Mayıs’a kadar devam eden alım sürecine 10 binin üzerinde başvuru gerçekleşti.

Erdemir’den yapılan açıklamaya göre ,başvuru kriterlerine uygun olan ve sınava katılma hakkı kazanan adayların yüzde 70’ini başta Ereğli olmak üzere Zonguldak ve ilçelerinden gelenler oluşturdu.

Sınav aşamasına geçen adaylar 6 – 23 Haziran tarihleri arasında yapılan sınavlara katıldı.

 

Açıklamda, “Tüm süreci şeffaflık esasına göre yürüten Erdemir’de genel yetenek ve teknik bilgi sınavlarında başarılı olan adaylar, sağlık kontrollerinin ardından mülakata alınacak. Saat ücretli statüde işe alımlarını ihtiyaçları doğrultusunda yıl sonuna kadar sürdürmeyi planlayan Erdemir, faaliyet gösterdiği coğrafyalarda bölgesel kalkınmaya destek vermeye ve yeni çalışma arkadaşlarıyla daha da güçlenerek büyümeye devam edecek.”denildi.


gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0

Erdemire yıllarca form doldurup, cv bıraktım, torpilliler yüzünden bir türlü nasip olmadı, artık yaş geçti, bu uygulama neden daha önceden yapılmadı,çok haklar yenildi, işi bilmemesine rahmen adamını bulan girdi, çoookk haklar yenildi.

Ereğlili vatandaş

24 Haziran 2023 - 15:29

Yorum Yazın